Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetleme şeşna alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesine imkân teşhisr.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları konsantre isim topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı koskocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Aşağıda en birinci sınıf ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite organizasyonlar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Gereç: Yangın baplarında ekseriyetle çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Haricen başlangıçe tatminkâr bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli ancak yangın simultane içeriden açılmalıdır (Antipanik dizge), sineeride kullanılacaksa antipanik pas sistemine manzara bakılırsa lüzum bulunmamakta ancak arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi sıfır kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın anında açılmamaktadır.

Montaj sürecinde teknik olarak bütün kurallara isabetli şekilde yerleştirilen hareketsiz kanatlı yangın bapsı, hariçarı mevsuk açılacak şekilde kullanılır.

Bununla yanında bayağıdaki kriterlere ehil olan yerlerde yek yangın çıkışı ya da yangın merdiveni ıztırari olarak olması ikrar edilir.

Yangın direnci: Ivedi çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emin Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul tahliyesini katkısızlamalıdır.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı kucakin insanoğluın dumandan zehirlenmesine köstek olan acil hâlet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha bütün kalaba olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı karşılamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı binalması gerekebilir. İşte hakeza durumlar müsaade özel tasar çizim merdivenler kullanılabilir.

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir kanatının degaje olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda emanet zayiatının olma ihtimali vahim oranda düşmektedir.

Yangın Bapsı Kılgı Amacı Yangın kapılarının üretim amacı beşer sağlığını koruyup yangın ve kötü gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Uygulamalarında kanatlardan biri çakılı ötekisi hareketlidir. Durağan kanada alt üst sürgü ve arka kısım uygulandığı kabilinden, dikey panik pas uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması sağlamlanarak elan okkalı insanoğlunun geçişine yada tahliyesine olanak verir.

Bu proje, ağız ağıza yönetmeliğe makul şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye onayını alarak imalat teamüllemlerine esaslıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada henüz sağlıklı bir saha yaratmaya olanak tanılamayoruz. Bizimle yalnız iletişime geçerek hizmetimizle ilişkin detaylı olgun alabilirsiniz.

Report this wiki page